MENU

"All chickens are equal, but some chickens are more equal than others...."

vrij naar George Orwell

“I like pigs. Dogs look up to us. Cats look down on us. Pigs treat us as equals”

Winston Churchill

 

klik hier voor meer productinformatie.

Relaxed Grilled Take-Away

The Roastary is de meest veelzijdige grill take-away Amstelveen. The Roastary is een échte kippen- en sparerib specialist. We zorgen voor consistente kwaliteit en smaak van de vers gegrilde kippen en spareribs. Dan weet je wat je eet. Heerlijk mals en sappig.,

Uw eten afhalen in Amstelveen? Kom gezellig langs bij ons in de winkel aan de Amsterdamseweg 152.  Om uw maaltijd kant-en-klaar mee te nemen en er thuis van te genieten. Geen zin of geen tijd? Wij bezorgen graag met onze eigen TOK-TOK service.

Ons streven is uw convenience. Door het aanbieden van complete, kant en klare menu’s kost het u geen enkele moeite om een rijkelijke feestmaaltijd op tafel te zetten. Wellicht is het maken van de keuze uit de verschillende zalige salades het meest inspannende wat u hoeft te doen!

catering

Heeft u nog meer wensen? Heeft u zin in een Chicken Party bij u thuis of op kantoor? Of wilt u op uw locatie genieten van the Roastary BBQ workshop? Neem gerust contact met ons op om alle catering mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

The Roastary is 6 dagen per week open! Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag  en zondag zijn de eerste kippen klaar vanaf 16.00 en elke dag kunt u tot 20.00 naar kippenlust bestellen. Elke zaterdag barst het feest al los vanaf 12.00. U bent altijd van harte welkom bij ons in de grillroom, maar adviseren u wel om vooraf via onze website of app te reserveren. U krijgt hierbij de mogelijkheid om aan te geven of u onze Sterrenkip of spareribs komt ophalen of dat u graag wilt dat wij bij u komen bezorgen.

* openingstijden van ons kippenhok:  elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 16:00 – 20.00. Elke zaterdag van 12.00 – 20.00.

* bestellen : any time en wanneer u maar wilt!

* TOK-TOK service (bezorgen): elke dinsdag t/m zondag: 16:00 – 20:00. Op de zaterdagen reeds vanaf 12.00!!

 

Bestel nu via de App of Online

Contact

Amsterdamseweg 152
1182HJ Amstelveen
amsterdamseweg@theroastary.com

+31 20 235 88 72

Stadionweg 145
1076NMJ Amsterdam
info@stadionwegtheroastary.com

+31 20 786 60 664

Like ons op Facebook