MENU

All chickens are equal, but some chickens are more equal than others....

vrij naar George Orwell

Genieten wordt pas écht genieten als je weet dat de kip een goed leven heeft gehad. De No-Worry-Chickens van The Roastary zijn daarom allemaal van Hollandsche bodem. Van boeren die ze meer aandacht en ruimte geven. Zodat kippen kunnen doen wat ze het liefst doen; een beetje scharrelen en nieuwsgierig rondstruinen.

The Roastary verkoopt uitsluitend scharelkippen van het ras Hubbard, een beter leven kip die volgroeid is, plantaardig gevoed en niet preventief met antibiotica is behandeld. De kippenhouders van sterrenkippen moeten direct voldoen aan belangrijke basiseisen van dierenwelzijn. De Roastary kip is een Sterrenkip met het beter leven keurmerk. Dit keurmerk van de Dierenbescherming garandeert een beter kippenwelzijn waarbij de kip meer ruimte heeft gehad om natuurlijk gedrag te vertonen wat tezamen met goede voeding zorgt voor een betere kwaliteit vlees. Meer informatie op www.beterleven.dierenbescherming.nl.

"I like pigs. Dogs look up to us. Cats look down on us. Pigs treat us as equals"

Winston Churchill

Voor onze varkens geldt hetzelfde: je weet dat het varken een goed leven heeft gehad. De No-Worry-Porcs van the Roastary worden gehouden door Hollandsche boeren die extra aandacht schenken aan de goede gezondheid en welzijn van de varkens.

Boeren die dus aandacht geven aan de bewegingsvrijheid van de varkerns, er zorg voor dragen dat de varkens ruim voldoende daglicht krijgen en zichzelf kunnen vermaken met speeltjes. Zodat de varkens kunnen doen wat ze het liefst doen; scharrelen, snuffelen en modderbaden.

Relaxed Grilled Take-Away

Contact

Amsterdamseweg 152
1182HJ Amstelveen
amsterdamseweg@theroastary.com

+31 20 235 88 72

Stadionweg 145
1076NMJ Amsterdam
info@stadionwegtheroastary.com

+31 20 786 60 664

Like ons op Facebook