MENU

All chickens are equal, but some chickens are more equal than others....

Genieten wordt pas écht genieten als je weet dat de afhaalkip een goed leven heeft gehad. De No-Worry-Chickens van The Roastary zijn daarom allemaal van Hollandsche bodem. Van boeren die ze meer aandacht en ruimte geven. Zodat kippen kunnen doen wat ze het liefst doen; een beetje scharrelen en nieuwsgierig rondstruinen.The Roastary verkoopt uitsluitend scharelkippen van het ras Hubbard, een beter leven kip die volgroeid is, plantaardig gevoed en niet preventief met antibiotica is behandeld.

The Roastary Relaxed Grilled Chicken Take-Away

The Roastary is de meest veelzijdige chicken-take away van Nederland. Een échte kippen-specialist. We zorgen voor consistente kwaliteit en smaak van de vers gegrilde afhaalkip. Dan weet je wat je eet. Heerlijk mals en sappig, om kant-en-klaar mee te nemen en thuis van te genieten. Makkelijk af te halen of eenvoudig thuisbezorgd door onze eigen TOK-TOK service.

Ons streven is uw convenience. Door het aanbieden van complete, kant en klare menu’s kost het u geen enkele moeite om een rijkelijke feestmaaltijd op tafel te zetten. Wellicht is het maken van de keuze uit de verschillende zalige salades het meest inspannende wat u hoeft te doen!.

The Roastary streeft naar variatie en tracht op elke gezinssituatie in te spelen. Vandaar dat wij onze gegrilde afhaalkip in verschillende gewichten aanbieden. Is onze 1,5 zware kg kip u teveel van het goede? Kies dan voor de overheerlijke een afhaalkip van 1 kg voor 2 personen. Of maak een keuze uit de verschillende heerlijke dagverse salades.

Mocht u nog meer wensen hebben of graag een Chicken party willen organiseren? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

The Roastary is 6 dagen per week open! Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag  en zondag zijn de eerste kippen klaar vanaf 16.00 en elke dag kunt u tot 20.00 naar kippenlust bestellen. Elke zaterdag barst het feest al los vanaf 12.00. U bent altijd van harte welkom bij ons in de grillroom, maar adviseren u wel om vooraf via onze website of app te reserveren. U krijgt hierbij de mogelijkheid om aan te geven of u onze Sterrenkip of spareribs komt ophalen of dat u graag wilt dat wij bij u komen bezorgen.

* openingstijden van ons kippenhok:  elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 16:00 – 20.00. Elke zaterdag van 12.00 – 20.00.

* bestellen : any time en wanneer u maar wilt!

* TOK-TOK service (bezorgen): elke dinsdag t/m zondag: 16:00 – 20:00. Op de zaterdagen reeds vanaf 12.00!!

 

Bestel nu via de App of Online

Contact

Amsterdamseweg 152
1182HJ Amstelveen
amsterdamseweg@theroastary.com

+31 20 235 88 72

Stadionweg 145
1076NMJ Amsterdam
info@stadionwegtheroastary.com

+31 20 786 60 664

Like ons op Facebook